1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Další várka CZ/SK kapel

Další várka CZ/SK kapel

Upřímně, moment na který se čekalo asi tři roky, je tady! Adzik (zpěv) přišel zpátky do Meresiew a tahle táborská hardcore čtyřka bude zpět v plné síle. Všichni, kdo zažili covidový Fajtfest ve stanu (2020), museli složit na adresu kapely jen komplimenty. Tahle show stále mezi hardcore komunitou rezonuje. Bude se boxovat, kopat a moshovat. Meresiew zpátky na Fajtfest v nejsilnější sestavě. Tohle v sobotu vyžene ze stanu každého, protože hardcore je životní poslání.

Poctivost a vytrvalost to jsou Something Like ze západu Čech. Jejich poctivý metalcore s vlivy hardcoru na Kopec určitě patří a na svoji šanci si trpělivě počkali. Jejich koncertní forma je nyní opravdu velmi dobrá, takže čekáme zvýšený pohyb mosherů pod pódiem. Je pro nás velmi důležité, aby zazněli i české texty na každém Fajtfestu a tahle kapela splňuje naprosto všechno.

Fajtfest vždy dává šanci mladým a neokoukaným kapelám s potenciálem. Metalphetamine je kapela ze Žiliny, která spojuje rychlé thrashové riffy spolu s deathcore zpěvy. Můžete se těšit na chytlavé kytary, dunivou basu a rychlé, agresivní bicí. Letos na Kopec 5 kapel od našich bratrů, protože tohle spojení vždy fungovalo a bude i nadále.

somethinglike