1. Úvodní stránka
  2. News
  3. DOMÁCÍ HEADLINEŘI PŘINESOU VELKÉ NÁVRATY A POMYSLNOU DÁVKU OSTŘÍ!

DOMÁCÍ HEADLINEŘI PŘINESOU VELKÉ NÁVRATY A POMYSLNOU DÁVKU OSTŘÍ!

Začneme s Fajtfest ikonou! Na letošní Noci legend (středeční pre Fajtfest party) jasně ukázali, že to tam stále je. The Truth is Out There se v pátek 5.7. po dlouhých osmi letech vrací na hlavní stage. Obohaceni novou tvorbou a statečně čelící spoustě zkoušek, které je však posílili. Vítejte doma!

Tahle kapela k nám měla přijet hrát na druhém ročníku FF (v roce 2010) a možná jsou rádi že nepřijeli, protože v té době jsme se moc festivalem ani nazývat nemohli. Nyní se ale píše rok 2023 a Shogun Tokugawa za sebou mají doslova epický návrat na Rock For People, kde byli hodnoceni jako jedna z nejlepších českých kapel na uplynulém ročníku. Náš festival si navíc část kapely osahal loni, kdy uhranuli v dopoledních hodinách v pomyslném dresu Donnie Darko. Dobří Shoguni se vracejí! Nenech si ujít jejich zběsilou a neokoukatelnou show, ať v klubech, které nyní obrážejí, nebo na festivalech. A Fajtfest nebude výjimkou!

Sekyra ,Sekyra a zase Sekyra! Tak lze i hodnotit hudbu oblíbeného projektu (nebo snad už regulérní kapely?) TCHERT. Na Fajtfest 2022 měli svoji první live show a teď se vrátí mnohem silnější, navíc s brzy vycházejícím EPČkem Inty, které přinese železobeton do sluchátek.

Tohle bude bolet, ale krásně!

ffcz2024