1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Další várka kapel ze zámoří

Další várka kapel ze zámoří

Starý dobrý hardcore co vznikl doslova z prachu ulice! Tahle zámořská trojka bude pořádný kopanec do ksichtu. Rýsuje se nám velice pěkný čtvrteční hardcore den! Sworn Enemy z New Yorku je už hodně známé jméno. Míchají starý klasický hardcore ovlivněný thrashem i crossoverem. Nejednou se kultovní klub CBGB na Manhattanu otřásal v základech při jejich show. Drsné texty z ulice a stále se pohybující moshpit je přesně to, co čekáme od této legendy.

Brazílie a Sao Paulo - to jsou Worst! Udělali si skvělý jméno na letošní evropské podzimní tour, kde nechyběli i české zastávky a vždy se jednalo o hodně intenzivní zážitky (Crippled Fingers by mohli vyprávět ). Texty vynikajícího frontmana Thiaga jsou o boji s vnitřními démony, a to jak v jejich rodné portugalštině, tak i v angličtině. Tohle je těžké, intenzivní, ale především... SKUTEČNÉ! WORST žijí HARDCOREM 24/7!

Cut Throat z Los Angeles, inspirovaní ulicemi a obklopeni osobním, politickým a náboženským chaosem. Jako plátno k vyjádření svých pocitů z tohoto šíleného světa používají směs hardcore, beatdown, hip-hop 90. let a thrash. Všichni členové mají dlouhou historii v jiných kapelách na turné po celém světě. V Evropě se třeba ukázali s Cut Throat na legendární PERSISTENCE TOUR.

Posledních 10 % vstupenek za 2200 CZK, tak na co ještě čekáte? Zde:

https://pass.nfctron.com/organizer/tomas-fleck

worst