1. Úvodní stránka
  2. News
  3. PARTY CORE NA KOPCI? OPĚT BUDE! TENTOKRÁT NÁS ČEKÁ DÁNSKÉ OSTŘÍ A BRITSKÁ RÁZNOST.

PARTY CORE NA KOPCI? OPĚT BUDE! TENTOKRÁT NÁS ČEKÁ DÁNSKÉ OSTŘÍ A BRITSKÁ RÁZNOST.

Fajtfest se snaží koukat vpřed a tak tasí opět jedno nové jméno. SAMURAI PIZZA CATS je projektem, na kterém se podílí Daniel Haniß z Electric Callboy. Milovníci anime pak jistě zbystří odkaz na anime seriál z počátku devadesátých let. Tahle pizza obsahuje metalcore, deathcore, nakažlivé tóny a mocné výkřiky uspokojující každého milovníka party coru. Mňam DPČ!

HC/thrash parta ze Southamptonu Grove Street oznámila nejen podpis smlouvy s velkým australským labelem UNFD, ale i show na Fajtfest 2024! Jejich návrat na kopec navazuje na jejich účast na Fajtfest Help party, kde zaujali všechny přítomné. Mosheři je budou milovat. Doporučujeme si poslechnout jejich vynikající počin The Path To Righteousness, je to bomba!

Kapela, kterou žánrová šuškanda často vynáší do nebes. A donesla je až k nám na kopec. Ghost Iris jsou známí především rozmanitostí vokálu a téměř bezchybnou instrumentální stránkou. Hodně se také mluví o jedinečné koncertní show, kde kytary létají doslova vzduchem. Letos mají za sebou třeba evropské tour s Attila, nebo momentálně s Heart of a Coward. Další očekávaná premiéra na Fajtfestu!

 samuraipizzacats