1. Úvodní stránka
  2. News
  3. FAJTFEST v centru vol.II

FAJTFEST v centru vol.II

instagramKlubová sezóna pro nás nekončí a tentokrát se potkáme v našem domovském městě. Po úspěšném "Fajtfest v centru" v roce 2021 žánrově přitvrdíme a potkáme se 21.10.2023 na sále Jupiter Clubu. Přivezeme opravdu velká tuzemská i zahraniční jména.
 
Headlinerem budou bezpochyby severští vikingové UNLEASHED, kteří pocházejí ze Strockholmu a předvedou nám svůj old-school death metal set. Tato kapela vystupuje v České republice velmi zřídka a je to pro nás velkým úlovkem.
 
Hypnos oznámili svoje turné a jedna ze zastávek bude i u nás. Pánové od Uherského Hradiště patří mezi nejkultovnější metalové kapely u nás a jsme velmi rádi, že je u nás přivítáme.
 
Od našich východních sousedů přijede navštívit kapela Doomas, která vznikla v roce 2006 a jejich doom-gotic metal bude zajímavým zpestřením. Uvidíme co nám bratia z Nové Báně předvedou.
 
Litoměřičtí Anime Torment mají skvělé jméno v české metalové komunitě a toto jméno nemůže v line-upu chybět.
 
Tato klubovka bude úplně něco jiného, co v našem městě ještě nebylo a věříme, že to bude hard death party!
Vstupenky v předprodeji: elektronicky přes NFC od pondělí 13.2.2023, nebo již teď na mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
 
FAJTFEST v centru 2
 
FAJTFEST v centru 2 doomas
 
FAJTFEST v centru 2 hypnos
 
FAJTFEST v centru 2 unleashed
 
FAJTFEST v centru anime torment