1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Fajtfest věnuje nultý den svým legendám!

Fajtfest věnuje nultý den svým legendám!

Již loni jste u nás mohli premiérově absolvovat nultý den, který si vzalo do parády společenství Klubovny & Die Hard barber shopu. Letos se pokusíme celý nápad ještě rozvinout a poctít ty na jejichž pilířích náš festival stojí. Ve středu 5.7., tedy opět v den, na který připadá státní svátek, se na stagi B představí legendy Fajtfestu!

,,Nikdo by neměl zapomenut na svoje začátky, ať už byly jakékoliv, tímto chceme vzdát hold kapelám s kterými jsme na Fajtfestu začínali od roku 2009 a nebo i těm, kteří se nesmazatelně vryli do paměti a hlavně díky nim je Fajtfest takovým jakým momentálně je, protože zrovna tyhle kapely a interpreti mají obrovskou zásluhu. Naučili lidi chodit na Kopec na bezejmenný festival. Samozřejmě bude k dispozici kultovní lyže a na tento den i legendární nápoj Rumela a mnoho dalších překvapení.” stojí v prohlášení hrdého festivalu, který nezapomíná na svoje DNA.

A na koho se můžete těšit? Na Fajtfest se vrátí Shatter & Fuxo , Hazydecay , Overhype, Sunset Trail, TTIOT. Jedno headliner jméno je ještě zahaleno tajemstvím a vy můžete hádat o jakou formaci půjde. Ti co mají zakoupenou vstupenku na Fajtfest 2023 budou mít na tuto akci zvýhodněné vstupné o kterém budeme v nejbližší informovat.

 

wednesday2023