1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Další oznámení kapel

Další oznámení kapel

SINIZTER - Další nové jméno nejen pro naši zemi, ale i celou metalovou Evropu. Scott Gonzales, profesionálně známý jako „SINIZTER“, se narodil v Antiochii v Kalifornii. Poté, co byl dříve známý svou rolí metalového zpěváka v kalifornském East Bay na začátku roku 2000, od té doby se stal sólovým umělcem a nadále používá svůj agresivní vokální styl k řízení své nyní trap/metalové hudby pod Sinizterem. V současné době žije v Atlantě, mecce rapového trapu. Jeho lyrická témata často vycházejí z jeho osobního života, války, hrůzy, misantropie a osobní filozofie.
 
sinizter
 
SPACED - Objev z Buffala. Město, které u nás nejvíce proslavil Dominik Hašek (zdravíme DJ Nagano!), oddělené od Kanady světoznámými Niagarskými vodopády, vyprodukovalo hardcore legendy jako Snapcase, Buried Alive a Every Time I Die. Přesto za poslední roky jejich scéna trochu sešla z očí mezinárodní pozornosti. Stejně jako se postupně derou nahoru místní Sabres, jde nahoru i jejich hardcorová scéna. Za zmínku stojí kapely jako Smash N Grab, Exhibition, Final Declaration a úplně nejvíc Spaced. Hodně se o nich mluvilo po letošní vystoupení na Brutal Assault, kde se doslova jednalo o demolicí zavánějící set. Lexie a její bůvoli budou jedním z těch nejvíc svěžích jmen line-upu.
 
spaced 2023
 
UNITY-TX - Nu- metal rap měl vždy na Fajtfest svoje místo a po letošním triumfálním úspěchu Dropout Kings přicházíme s další lahůdkou. UnityTX, je rap metalová / nu-metalová kapela z Dallasu v Texasu. Skupina vznikla v roce 2014 a od svého vzniku si razí cestu undergroundovou scénou. Můžete je přijít zkontrolovat a naladit se na akci Fajtfest v Brně ( 7.2.- Melodka ), kde budou supportovat kultovním Deez Nuts!
 
unity tx 2023
Německo je největší metalovou evropskou velmoci a je tam taky největší a nejsilnější scéna a proto nemůžeme místní zástupce opomenout!
 
NECROTTED - Něco pro milovníky extrémního žánru! Slamming v hodně rychlém a brutálním provedení. Navíc s výrazným poselstvím: Necrotted z jižního Německa jsou prostě nositeli naděje pro moderní death metal! Drtivé a technické pasáže co Vám urvou doslova kšilty na snapbacku. NECROTTED, to jméno si zapamatujte dobře.
 
necroted 2023
 
DEFOCUS - Moderní metalcore se vším všudy!, Určitě si zaslouží Vaši oprávněnou pozornost. Extrémně zajímavě provedená kytarová jízda ve páru s temnými a ambientními melodiemi, jež vytvořily melancholickou atmosféru pro jejich vzrušující sound, který skutečně zachycuje jejich drtivý a impulzivní pohled na metalcore dnešních dní.
 
defocus 2023