1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Československá stopa dokáže sílu i rozmanitost domácí klubové scény.

Československá stopa dokáže sílu i rozmanitost domácí klubové scény.

Fajtfest nikdy nezapomíná na potenciál domácí scény, který se i letos určitě naplno projeví na kopci. Prostor dostane nový svěží vítr, ale i matadoři, kteří jsou nesmazatelně spojení s naším festivalem.

TATROFKA / BRILOZIT - Tady se bude Kajotík otřásat v základech. Oleg a jeho přátelé jsou virální senzací, která samozřejmě neunikla ani našemu radaru. Slovenské reálie v zábavné podobě, které plní kluby v Čechách i na Slovensku. A spolu s Tatrofkou můžeme očekávat i Brizolit. Tohle bude čardáš a pořádně divoký mash-up od našich bratov zo Slovenska.

tatrofka 2023

brizolit 2023

HEAD2DOWN - FuXo je festivalová legenda a žijící artefakt lásky k nu-metalu. Kapela patří k našemu festivalu stejně, jako změny počasí. Tohle spojení je pevné a doživotní.

head2down

MARKED AS AN ENEMY - Momentálně jedna z nejnadějnějších formacích band na tuzemské scéně. MAAE právě vydali debutovou desku “meanwhile”, která patří mezi nejzajímavější tuzemské tituly roku. O jejich tvrdé práci jsme se mohli již třikrát přesvědčit i v rámci putovní KlubovnaFajtfest Night, kde nás přesvědčili, že jsou hodni reprezentovat domácí prapor i v mezinárodní konkurenci.

MAAE 2023

BACKFIST - Je zase čas za to pořádně vzít. Hajda a jeho banda se opět naplno vrhá na další dobrodružství, které s nimi nově podstupuje i Štěpán Farkaš, znám například z kapel jako Clou nebo Citylights.

backfist 2023

CRIPPLED FINGERS - Další z kapel, která nás výrazně přesvědčila během posledního roku a účasti na KFN. CF jsou poctivci, na které je spoleh a máte jistotu, že to vždycky dají se srdcem na dlani. CF za poslední roky odehráli mnoho koncertů a získávají na stále větší podpoře napříč republikou. Pražská formace, která je doma vlastně všude.

crippled fingers 2023

BOLEHLAV - A na závěr něco speciálního a velmi nestandardního. Jsme upřímně velmi mile překvapeni z reakci na účast Zardonica. Tak vám přinášíme i takovou lokální verzi. Produkce Bolehlava je silně experimentální a budete ji buď milovat, nebo si nakonec stejně cestu najdete. Fyzicky nepříjemné zvuky, které hodlají zachvátit celou vaší mysl. Máte se na co těšit, přátelé!

bolehlav 2023