1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Páteční večer ve znamení velkých deathcorových jmen a zakončený ikonickým DJem ze zámoří.

Páteční večer ve znamení velkých deathcorových jmen a zakončený ikonickým DJem ze zámoří.

Chelsea Grin oznámili nové dvojalbum „Suffer In Hell“ a „Suffer In Heaven“ (vychází v listopadu a březnu). Prvně jmenované mělo Release Day uplynulý pátek, 11. listopadu a sklízí famózní reference napříč světem. Například „Origin of Sin", první singl, je skutečný plamenomet. Ve skladbě „Forever Bloom“, je slyšet zesnulý zpěvák Black Dahlia Murder, Trevor Strnad. Zvednou s novým albem hozenou rukavici od momentálně extrémně ceněné Lorna Shore? Bezpochyby ano! Kopec se dočkal dalšího obrovského jména žánru, který teď zažívá velký boom.

chelse grin

Federico Augusto Ágreda Álvarez, ikona a vynikající umělec nejlépe známý jako ZARDONIC, je venezuelský klávesák, skladatel, producent a DJ, který přichází se svou rockovou infuzí EDM, hladce zahrnující Glitch hop, breakbeat, electro house, Dubstep, drum & bass a hardcore s nekompromisním zvukem metalových kytar a vokálu. Věnuje se i remixování skladeb skupin Nice Inch Nails, Fear Factory, The Berzerker nebo Gorgoroth. Zardonic dosáhl vrcholu a dle jeho vlastních slov velmi rád hraje metalové festivaly a koncerty, protože je to vždy obrovská partyhard!

zardonic

Distant, nadnárodní tanker, který se vynořil z nizozemského Rotterdamu a také ze slovenské Bratislavy. Neznáte je? Nevěříme! Ale i tak si dejte si například singl „Human Scum". Momentálně jsou Distant jednou z nejvýraznějších evropských kapel v žánru a velká tour střídají další tour. Momentálně kupříkladu brázdí Evropu s Despised Icon. V čem jsou Distant tak výjimeční a proč na sebe táhnou davy? Kombinují undergroundový death metal plný slamu a brutálního deathcoru.

distant

Century Media Records nedávno oznámili deal s Distant. Skupina k tomu uvádí: „Jsme nesmírně nadšení z podpisu smlouvy s jedním z největších metalových vydavatelství na světě, Century Media Records. Můžete očekávat mnohem více temných alb pocházejících z našeho tábora.” Těšíme se, no naozaj!