1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Další nálož kapel pro ročník 2023

Další nálož kapel pro ročník 2023

KUBLAI KHAN TX (Texas) jsou jednou z nejlepších a nejuznávanějších kapel v daném žánru. Jsou po zásluze respektováni celým světem. Jejich zvuk je dokonalou kombinací síly a energie. Dávka metalu a hardcoru s podladěním i groove riffy. Zdá se, že žádná jiná kapela na současné hc scéně nemá tak čistou jedovatost, kterou tahle banda přináší během celé, více než desetileté kariéry. Zpěv Matta je čistá "špína", která dokonale doprovází drsný hardcorový zvuk kapely.

kublai khan 2023

Na kopec míří další obrovské jméno! Jedna z nejvíce žádaných kapel od našich fans jsou bezesporu DESOLATED. Dnes již kultovní kapelu poznáte velice snadno. Je spousta dobrých beatdown-hardcorových kapel a mnoho z nich pochází z Velké Británie stejně jako Desolated. Po návratu tohoto zlovolného kvintetu se ukázalo, jak se dobré liší od skvělého. Například "New Realm of Misery" je mistrovskou ukázkou beatdownu. Chytlavé i drtivé, ale také pečlivě vystavěné. Kapela ohlašuje novou éru nadvlády nad beatdown-hardcorem a naši fans základna se konečně dočkala!

desolated 2023

DEVIL IN ME jsou z Lisabonu. Byli založeni v roce 2004 a od té doby si udělali jméno na evropské i mezinárodní hardcorové scéně. Po dlouhé pauze vyšlo jejich páté album „On The Grind". Znějí mnohem agresivněji než dříve. Deska je naplněná riffy, které jsou ostré jako břitva. Doplňují vzteklé vokály i groovy basové linky. Silné bicí připomínají crossoverové nahrávky z 90 let, ale se skvělou moderní produkcí. Velmi blízko mají i k legendárním Madball.

devil in me 2023