1. Úvodní stránka
  2. News
  3. HELP PARTY vol.II 2022

HELP PARTY vol.II 2022

help party_3_instOdložená HELP PARTY se hlásí o slovo i se zvučných ostrovním headlinerem.

Podpůrná akce k letnímu Fajtfestu se bude konat 13.-14.5. 2022. Reakce na zrušení Bleed From Within na Fajtfestu 2021 byly hodně slyšet. Už v té době bylo jasné, že musíme tyto skotské divočáky co nejdříve vrátit na kopec. První část line-upu doplní také domácí "Toi Toi fenomén" Gutalax, hard-core banda Grove Street Families z UK , Sunset Trail, kteří se po letech vrací "domů", nebo naděje naší scény Stell/\ris , Abbie Falls a mnoho dalších, které budeme postupně doplňovat. Nečekejte však druhý Fajtfest. Nedávalo by to smysl. Chtěli bychom to udělat jinak. Produkce proběhne pod velkým stanem a můžete opět čekat velmi těsnou i kontaktní show. A to od všech kapel. Pot i emoce budou doslova explodovat na všechny strany.

Pozor! Kapacita je omezena.  Doporučuje neváhat a objednávat lístky přes: https://pass.nfctron.com/organizer/tomas-fleck/help-party-vol-ii/cart

Prvotní nominace kapel z roku 2021 se bohužel logicky trochu proměnila. Kdo bude chtít vrátit vstupné a nebo mu nevyhovuje nově zvolené datum, můžete nás kontaktovat na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Děkujeme! Fajtfesf Crew jsou stále tady!

help party 3 poster