1. Úvodní stránka
  2. News
  3. Přijedou evropské thrashové hvězdy INSANITY ALERT a další.

Přijedou evropské thrashové hvězdy INSANITY ALERT a další.

bandpic2-Insanity AlertV Fajtfest crew nenajdete asi ani jednoho člověka co je odkojený thrashem, nebo si na něm nějak extra ujíždí, ale hodně silně vnímáme jakým fenoménem se stal v posledních letech a jaké sloty dostávají na velkých evropských festivalech. A to i INSANITY ALERT. Když koukneme na jejich oblíbené činnosti: Thrash, beer, fotbal , párty, nintendo, tak Vám musí být jasné, že tady někdo zvedne hozenou rukavici od Gutalax, co se týče párty koncertů na Fajtfestu. Ale pozor IA nejsou jen párty kapelou, ale provází je i sbírka ocenění nejen napříč Evropou. Jejich desky velmi dobře rezonují i v zámoří. Je tady někdo kdo nezná songy "The Ballad of Slayer" nebo "All mosh / no Brain"? Jednoduše řečeno jestli sis chtěl oddechnout od moshe, tak při jejich setu to určitě nebude!

BlackBombA-11Punk, hardcore, energie a síla thrash metalu, tak to přesně jsou BLACK BOMB A! V rodné Francii už to táhnou nějakých 23 let, ale pro naši zemi jsou stále velkou neznámou. Fajtfest se to opět chystá změnit. Jejich styl je nesmírně nadčasový - výborný groove, skvělá rytmická sekce, rázovité riffy a všemu vévodí dva výrazní zpěváci. Jeden s vizáží masového vraha Roubala. Jako by kopal svým hlasem hluboko do propasti. Kdežto druhý zpěv flirtuje spíše s hystérií a emocemi. Více než 1000 koncertů, dvě mega-show na HELLFESTu atd. V této kapele je něco nakažlivého a je potřeba, aby to už konečně poznala i Česká republika!

Censorshit 2019Hard-core Band CENSORSHIT from Island...Czech Republic! Počátky kapely sahají někdy do roku 1997 do Ostrova nad Ohří. Za více než dvacet let už mají za sebou opravdu hodně co se týče produkce alb nebo živého hraní. V posledních letech nejvíce koketují s hardcore-rapem. Jejich show jsou nabitá energií a upřímností. Osobně pro nás je velmi důležitá i čeština v jejich textech, protože chceme, aby každý rok česky zpívající bandy měli na FF svoje pevné místo. Výrazný frontman Pepé se těší nejen na kopec, ale hlavně na komunitu kolem Fajtfestu. Snad ho nezklameme! Velkou radost bude mít z jejich zařazení do line-upu i skvélý týpek Mates Beer. Těšíme se na Vás borci!