1. Úvodní stránka
  2. News
  3. FAJTFEST RUMELA PARTY vol.17 (3.10.2020)

FAJTFEST RUMELA PARTY vol.17 (3.10.2020)

aaFAJTFEST RUMELA PARTY vol.17 prověří stabilitu RockDepa ve VelMezu. 

Poprvé do Depa přijedou dnes už kultovní SKYWALKER. Je to určitě náš nejsilnější zástupce core stylu v zahraničí a třeba tour s Beartooth, Crystal Lake nebo Deez Nuts, tak o tom si mohou všechny naše kapely zmíněného stylu nechat jenom zdát. Jako první (a možná poslední) kapela u nás podepsali smlouvu s Avocado Bookking, zastupující například Parkway Drive. VelMez se může po dlouhé době těšit na kapelu světového formátu.

Kdo by na Vysočině neznal  Sunsety, kteří stáli u zrodu Fajtfestu a mají tady velmi dobré postavení. To potvrdili i v loňskem roce na kopci s headliner-time setem. SUNSET TRAIL se vrací opět "domů", ale ohně tentokrát nečekejte. Bude to menší, těsnější, ale o to intenzivnější.

INDIGO RANCH je název kapely vypůjčený od legendárního studia. Tam vznikaly první a zásadní desky třeba od nu-metalových bohů Korn. A jejich muzika je přesně o tom! Starý, dobrý, prověřený nu-metal. Ale pozor! Zásadní jsou jejich naléhavé a emocionální texty v češtině rozkvetlé na EP "Zuby, nehty, větve, stromy".  EP sbírá velmi dobré recenze. Určitou zajímavostí je, že v kapele se objevuje trojice zakládajících členů Cocotte Minute.

Mladá krev HILLSIDE se hlasí o slovo! Obrovská naděje domácí metal-corové scény potvrzuje na EP "Verity" jasný směr a vize kam se chtějí dále ubírat. Fajtfest vždy podporoval mladé a nadějné kapely a Hillside splňuje všechny požadované parametry. Bude velmi zajímavé sledovat v budoucnu jejich cestu.

odkaz na událost: https://www.facebook.com/events/819461515212462/